• FIRMA DE CONTABILITATE

  Contabilitate primara, PFA. Consultanta si Expertiza Contabila. Salarizare. Servicii conexe

  ServiciiTel/Fax: 031 817 88 07
 • Servicii Complete de Contabilitate

  O afacere in expansiune este cheia succesului pentru orice antreprenor!

  Mobil: 0724 283 560Contactati-ne
 • Servicii Fiscale

  Consultanta in vederea optimizarii si minimizarii taxelor si impozitelor catre stat

Contabilitate

Serviciile profesionale de contabilitate pe care le oferim se bazează pe conexiune interumană şi sinceritate, calitate şi profesionalism.

Salarii & Personal

Calculăm salarii, întocmim state de salarii, contracte de muncă, adeverințe salariați, Revisal, etc.

Deveniti Client

Clienții vizați sunt SRL, PFA, II, IF și ONG din toate domeniile de activitate: servicii, comerț, transport, producție, construcții.

SC Fade Consulting SRL

Ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Cu o experienta de peste 15 ani in contabilitate si expertiza contabila, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc.

Fade Consulting – Firma Contabilitate

Servicii Oferite

Am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii.

Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului.

Asistență
0%
Consultanță
0%
Seriozitate
0%
15+

Ani Experienta

5+

Angajati

100+

Clienti Multumiti

24/7

Incredere & Suport

Ce spun Clientii?

Lucram de peste 6 ani cu Fade Consulting. Toate actele sunt la zi, nu am nici o grija cu depunerea declaratiilor, iar instiintarile de plata vin la timp si bine explicate. Recomand!

Catalin Ivanescu

Am o agentie de turism si am tot schimbat firmele de contabilitate, pana ce am gasit Fade Consulting – acte in regula, solutii, informatii clare, analiza, recomandari. Gasiti tot suportul!

Ioana Postolache

Suport de Calitate de la Personal Bine Instruit

Avantajele utilizarii unei firme de contabilitate sunt multiple plus ca serviciul de contabilitate oferit de o firma de contabilitate este obligatoriu daca nu ai personal de specialitate angajat