Nicolae Elena, asociat si administrator al societatii este economist, membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania din anul 2003

Servicii Complete de Contabilitate

Cu o experienta de peste 15 ani in contabilitate si expertiza contabila, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc.

Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii.

Suport Client

Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului.

Ce facem noi?

Stim ca doar o buna gestionare a resurselor, poate fi cheia succesului, astfel incat ne-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul partenerilor nostri.

Avantaje

Avantajele utilizarii unei firme de contabilitate sunt multiple plus ca serviciul de contabilitate oferit de o firma de contabilitate este obligatoriu daca nu ai personal de specialitate angajat :

• Firmele castiga timp pe care il pot aloca dezvoltarii afacerii
• Factura emisa de societatea de contabilitate este deductibila in totalitate
• Eliminarea costurilor salariale si a impozitelor pe care le presupune angajarea de personal specializat