Intr-un context macro-economic instabil marcat de criza generala in care numeroase companii se regasesc in situatia insolventei sau reorganizarii, expertiza de tip contabil este decisiva.

Servicii de Insolventa & Reorganizare

In domeniul insolventei, activitatea profesionala a doamnei Nicolae Elena este bogata, fiind desfasurata atat in baza Legii nr. 64/1995 privind procedura reorganizării judiciare şi a falimentului cat si in baza Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei, prin efectuarea de analize economico-financiare ale debitorilor aflati in insolventa, intocmirea bilanturilor de lichidare, etc.

Suport Client

Partenerul-furnizor de servicii contabile poate furniza administratorului judiciar informatii financiare relevante, referitoare la evolutia financiara din ultimii ani de activitate ai firmei aflata in situatie de reorganizare.

Fade Consulting sprijina in mod real lichidatorul sau administratorul financiar sa identifice eventualele fraude, sa faca o evaluare a sanselor si a modalitatilor de a recupera banii in acest tip de situatii.

Ce facem noi?

Colaborarea cu firme de insolventa renumite, domeniu de activitate care s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada deschide un alt domeniu care nu presupune un castig imediat si constant asa cum genereaza serviciile de contabilitate pe care le prestam in mod constant pentru firmele cu o dezvoltate constanta dar permit pe langa o afirmare a renumelui firmei noastre de a reusi impreuna cu admnistratorii societatiilor si avocatii sa reusim sa redresam situatiile economice ale firmelor aflate in dificultate economica.

Avantaje

Aceste contracte pe varianta in care firmele se redreseaza permit o constanta a contractelor de conatabilitate si audit intern